Σε διαδικτυακή εκπομπή μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στις διαιτησίες του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αλλά και στο ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό. Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε μεταξύ άλλων..

«Είδα δυο στημένες διαιτησίες, που είναι αποτέλεσμα σχεδίου. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα κέντρο που καθορίζει μέσω διαιτητών τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη, θα αποχαιρετήσουν τη Superleague και θα ανέβουν από τη Superleague 2», ανέφερε και συνέχισε:

«Όποιος κάνει μία μελέτη που αφορούν τόσο όσες θα αποχαιρετήσουν όσο και αυτές που θα ανέβουν θα δει κάτι πολύ σημαντικό. Όλα τα βλέπουμε και θα τα αναδείξουμε. Θα έπρεπε και οι ίδιες να ξεσηκωθούν (εννοεί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό). Όλα σκεπάστηκαν κάτω από το χαλί γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και κέρδισε. Σκοπός ήταν να μην κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή να μην πάρει αποτέλεσμα.
Για τον Ολυμπιακό εάν δεν είχε γίνει αυτή η 'τραγωδία' με τον Σλοβάκο διαιτητή με την ΑΕΚ και του Χουάνκαρ η αθλητική ΄τραγωδία' που ήταν βέβαιο ότι θα κέρδιζε το παιχνίδι... Τρεις και τρεις, έξι βαθμοί. Και πάμε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής που έπρεπε να κερδίσει 0-4. Ο Ολυμπιακός κατάφερε με δαπάνη πολλών εκατομμυρίων από τον ιδιοκτήτη να αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες. Έχει έναν πολύ καλό κορμό. Έχει και τον Αμπι που τον 'καταθροχθίζει' τον αντίπαλο. Υπάρχει και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ένας καταπληκτικός προπονητής. Μπορεί να είναι όλοι αισιόδοξοι πως ξαναβγαίνει μία μεγάλη ομάδα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Το ζήτημα για τον Ριμπάλτα είναι να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν, έχει δύσκολο έργο μπροστά του»

Νικολακόπουλος: «Θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό να ανεβάσει στροφές ο Μασούρας»

Αθανασίου: «Πήραν το μήνυμα όσοι έπρεπε, θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες η προπόνηση της Παρασκευής (11/10)

Βαλμπουενά: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός - Θα σταματήσω όταν αντιληφθώ ότι δεν προσφέρω τίποτα στο γήπεδο»

ΟΦΗ: Σήμερα στην Κρήτη ο Ράσταβατς

Σταματέλος: «Ο Γιαζίτσι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θα πάρει σύντομα χρόνο συμμετοχής»

Τέλος ο Δέλλας από τον ΟΦΗ για προσωπικό λόγο-Αναλαμβάνει ο Ράσταβατς!

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος»

Στην Αγγλία στα τέλη της επόμενης εβδομάδας η κηδεία του Μπάλντοκ