Ο διεθνής γκαρντ των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως δεν αντιμετώπισαν σωστά την «Ένωση», ενώ ήξεραν τι τους περίμενε από τους "κιτρινόμαυρους" τους και πως μόλις άλλαξαν το ρυθμό, κατάφεραν να μειώσουν. Θεωρεί ότι έκαναν ότι μπορούσαν για να μη στενοχωρήσουν τον κόσμο και πως προσπαθούν για το καλύτερο και το ίδιο θα κάνουν και στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε λάθος τον αγώνα, ξέραμε ότι θα πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ που είναι το δυνατό τους στοιχείο. Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε, έβαλαν εύκολα καλάθια και πήραν αυτοπεποίθηση από αυτό. Αλλάξαμε τον ρυθμό στη συνέχεια για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά. Ήταν μόνο το… πρώτο ημίχρονο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για τον επαναληπτικό».

Ο Κόνιαρης συμπλήρωσε: «Κρατάμε την αντίδρασή μας, ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε σε εκείνη την περίοδο, όπου ο αγώνας δεν πήγαινε καλά. Θέλαμε να παίξουμε καλά σε ένα γεμάτο γήπεδο, να μην στενοχωρήσουμε τον κόσμο μας. Έτσι πήραμε ενέργεια για να μειώσουμε τη διαφορά».

Επίσης, τόνισε: «Η ομάδα προσπαθεί κάθε μέρα, θα κάνουμε το ίδιο και αύριο, όπως και σε κάθε προπόνηση. Δεν θα αλλάξουμε κάτι επειδή δεν πήγε ένας αγώνας καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.