Με δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Ιβοριανός στόπερ της Σάντερλαντ, Λαμινέ Κονέ, στο «Sky Sports» αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Ντέιβιντ Μόγιες και τον εκτελεστικό διευθυντή Μάρτιν Μπέιν, να του επιτρέψουν να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τις «μαυρόγατες».

Ο 27χρονος Ιβοριανός θεώρησε σωστό να αναφέρει τα συγκεκριμένα πράγματα, προκειμένου να κάνει σαφή τη θέση του απέναντι στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θεωρεί ότι έχει μπερδευτεί με την παραφιλολογία γύρω από το όνομά του τον τελευταίο καιρό.

Ο Κονέ εξήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του από το «Στάδιο του Φωτός» τονίζοντα, όμως, ότι μέχρι να έρθει η στιγμή να φύγει, θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για το κλαμπ στο οποίο ανήκει.

«Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη σενάρια, όσον αφορά το μέλλον μου στη Σάντερλαντ, νομίζω ότι είναι σωστό να ξεκαθαρίσω στους οπαδούς πως έχει η κατάσταση. Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, η ομάδα με ενημέρωσε ότι θα μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Έπειτα από πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες και τετ-α-τετ συναντήσεις με τον Ντέιβιντ Μόγιες και τον Μάρτιν Μπέιν κανένα καινούριο συμβόλαιο δεν μου έχει προταθεί. Επομένως, με λύπη μπορώ να υποθέσω, ότι δεν βρίσκομαι στα μελλοντικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες. Αφού έτσι έχουν τα πράματα, με πολλή μεγάλη στενοχώρια έχω ζητήσει από τον προπονητή και τον εκτελεστικό διευθυντή να με αφήσουν να φύγω από τη Σάντελαντ. Παρ’ όλα αυτά, ώσπου να έρθει εκείνη η στιγμή, υπόσχομαι ότι θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και το γήπεδο», είπε συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Λιρόι Σανέ»

Γκάρι Νέβιλ: «Απογοητευτική η επιλογή ξένου προπονητή για τον πάγκο της Αγγλίας»

Τούχελ: «Να γίνει υπερήφανος για εμένα ο κόσμος - Πάμε να εκπληρώσουμε το μεγάλο όνειρο στο Μουντιάλ»

Θερμές ευχές του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την συνεργασία του Τούχελ με την Αγγλία - «Είμαστε όλοι μαζί σου»

Εγκώμια Κέιν για Τούχελ: «Φανταστικός άνθρωπος και προπονητής»

Επίσημα ο Τούχελ στην Αγγλία από το 2025, με Κάρσλεϊ τα «τρία λιοντάρια» στην Αθήνα

Τα... έχωσε χοντρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σερ Άλεξ ο Καντονά: «Τους πετάω σε μια σακούλα με σκατά»

«Μαύρη ημέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, είμαστε περίγελος»: To πρωτοσέλιδο της Daily Mail κατά Τούχελ!

Συμφώνησε να αναλάβει την εθνική Αγγλίας ο Τόμας Τούχελ!

Sky Sports: «Φαβορί για τον πάγκο της Αγγλίας ο Τούχελ - Άρχισαν οι συζητήσεις»