Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέλυσε τα αγωνιστικά δεδομένα που διαμορφώνονται για το μεγάλο παιχνίδι της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους.

Αρχικά, επεσήμανε ότι «προετοιμαζόμαστε να δούμε στον πάγκο της ΑΕΚ τον Μαρσιάλ» αναφέροντας ότι ο νέος άσος της Ένωσης πηγαίνει καλά στις προπονήσεις και λογικά θα είναι στην αποστολή του αγώνα. Ο Κάλενς δύσκολα θα μπορέσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί καθώς φτάνει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι σε κατάσταση για να παίξει βασικός.

Σχετικά με τον Πινέδα, τώρα, οριακά θα προλάβει να είναι σε θέση να παίξει καθώς αναμένεται να δηλώσει «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης.

Όλα βέβαια, θα κριθούν από την προπόνηση της Παρασκευής και το ποιοι θα μπορέσουν να γυμναστούν κανονικά σε αυτή.

Για τον Ριμπάλτα τόνισε ότι συνεχίζει να δουλεύει πολύ από τα Σπάτα και να εξετάζει -σε πρώτη φάση- την καλύτερη στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ. «Ουσιαστικά είναι το αφεντικό της ΑΕΚ εκτός φυσικά των αγωνιστικών θεμάτων, εκεί που είναι ξεκάθαρα ο Αλμέιδα. Έχει την αμέριστη στήριξη του Ηλιόπουλου», πρόσθεσε…

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.