Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ο Πινέδα «κρίνει» την ενδεκάδα για ΠΑΟΚ

Από την κατάσταση του Πινέδα θα εξαρτηθούν αρκετά για τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (20:30).

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στο μυαλό του πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, αλλά πολλά ως προς αυτό θα εξαρτηθούν από τον Ορμπελίν Πινέδα. Εντός της ημέρας ο Μεξικανός μέσος φτάνει στην Αθήνα μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και ο «Πελάδο» θέλει να διαπιστώσει την κατάστασή του μετά από δύο υπερατλαντικά ταξίδια. Συνήθως ο Αργεντινός προπονητής μετά από μια τέτοια συνθήκη αφήνει τον Πινέδα εκτός βασικού σχήματος, ωστόσο η πολυτιμότητα του συγκεκριμένου παίκτη είναι μεγάλη για την «Ένωση» και η παράδοση που έχει στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ εξαιρετική. Γι’ αυτό και θα περιμένει να τον δει στην προπόνηση της Παρασκευής και του Σαββάτου, προτού αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Από τη συμμετοχή του Πινέδα αλλά και το αν θα παίξει σε ρόλο «8» ή πίσω από τον φορ θα εξαρτηθούν και οι υπόλοιπες επιλογές του Αλμέιδα. Ο Περέιρα είναι φαβορί για να αγωνιστεί στο πλευρό του με τον Μεξικανό σε ρόλο «10», ενώ υποψήφιος είναι σε κάθε περίπτωση και ο Λιούμπισιτς, ειδικά αν δεν ξεκινήσει ο Πινέδα. Ανοιχτό είναι-επίσης-αν η ΑΕΚ θα παραταχθεί με Σιμάνσκι και Γιόνσον μαζί, κάτι που συνήθιζε ο προπονητής να επιλέγει περισσότερο τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Από εκεί και πέρα, χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις από τις εθνικές τους ομάδες Στρακόσα και Ελίασον, ενώ σήμερα πέραν του Πινέδα φτάνει στην Αθήνα και ο Κοϊτά με τον Πιερό. Για τη θέση του φορ προβάδισμα έχει ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ θέση στην αποστολή διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις ο Αντονί Μαρσιάλ και λιγότερες ο Έρικ Λαμέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x