Ο Λιβάι Γκαρσία έχει τον πρώτο λόγο να είναι βασικός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Περιμένουμε τους διεθνείς για να δούμε πώς θα επιστρέψουν. Πιθανολογώ πως την Κυριακή θα δούμε τον Γκαρσία στην ενδεκάδα, αν είναι καλά είναι ο βασικός φορ της ΑΕΚ. Ο Μαρσιάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Λαμέλα, που δεν είναι ακόμη στο 100% αλλά μπορεί να παίξει κάποια λεπτά. Αν ο Αλμέιδα κρίνει πως ο Πινέδα είναι καλά μετά τις υποχρεώσεις στο Μεξικό, πιστεύω πως θα παίξει, γιατί το δίδυμο με τον Περέιρα λειτουργεί. Θα γίνει μάχη για τη θέση του δεύτερου στόπερ, αφού ο Μουκουντί είναι διαθέσιμος αλλά ο Κάλενς έχει πάει καλά και διεκδικεί τη θέση», τόνισε.

Όσο για τις πρώτες ημέρες του διευθυντή ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Ριμπάλτα, είπε: «Έχει πιάσει δουλειά και δείχνει μια τάση να παρακολουθεί τα πάντα. Πήγε στην ΑΕΚ Β, στην Εθνική ομάδα, θα έχει δύο γραφεία αλλά το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα είναι στα Σπάτα. Αξιολογεί το τμήμα σκάουτινγκ και να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές ή κάποιες προσθήκες. Με τη δική του εμπειρία και τις μεγάλες γνωριμίες που έχει θα φτιαχτεί μια βάση δεδομένων για τις μεταγραφές. Πέρα από τις μεταγραφές ασχολείται και με την καθημερινότητα της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.