Πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους είναι για την ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (21:30), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Παρότι είναι πάρα πολύ νωρίς και το παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα, είναι αναγκαία η νίκη σήμερα, για να φτιάξει το κέφι όλων στην ομάδα και να πάρουν μια χαρά, γιατί τους τελευταίους μήνες οι μόνες χαρές ήταν από κάποιες μεταγραφές. Η ΑΕΚ δεν έχει παίξει κανένα ντέρμπι ή παιχνίδι μεγάλου βαθμού δυσκολίας φέτος. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό υλικό, με παίκτες που μπορούν να κρίνουν το ματς με μια ενέργεια», ανέφερε.

Όσο για τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα; «Βλέπω πολλές ομοιότητες στην ενδεκάδα του αγώνα με την Καλλιθέα. Σίγουρα θα παίξει ο Ρότα, πιστεύω πως θα ξεκινήσει και ο Πήλιος. Περιμένω τον Σιμάνσκι με Πινέδα και Περέιρα, τον έναν στο ‘8’ και τον άλλον στο ‘10’. Η άλλη επιλογή θα ήταν Σιμάνσκι-Γιόνσον στο κέντρο με τον Πινέδα μπροστά τους. Δεν νομίζω να αλλάξει η τριάδα Ελίασον, Πιερό και Κοϊτά. Η απουσία του Λιβάι και η παρουσία του Πιερό αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας», σημείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.