Η περίπτωση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Τον Κοϊτά τον έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ και κάνει προσπάθεια. Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ υπάρχει και ο Μίλσον, αλλά ο Κοϊτά είναι πιο ψηλά στη λίστα. Η τιμή του είναι αρκετά ψηλή, αλλά η ΑΕΚ το προσπαθεί», ανέφερε.

Παράλληλα μίλησε και για τον δεξιό μπακ Ρικ Κάρσντορπ. «Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση. Είναι πολύ καλός παίκτης, σε καλή ηλικία και γίνεται μια προσπάθεια. Η Ρόμα είναι θετική στην παραχώρησή του, αλλά το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να πείσεις τον ποδοσφαιριστή», σημείωσε προσθέτοντας για τη θέση του αριστερού μπακ πως «… αν δεν έρθει ο Γιαννούλης, θα πάει να πάρει έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου. Δεν θα μείνει αριστερά με τον Χατζισαφί και τον Πήλιο».

Όσον αφορά στην απόφαση να μην ακολουθήσουν την προετοιμασία Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς είπε: «Είναι απόφαση του Αλμέιδα να πάει σε 100% αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα και έχει τη στήριξη της διοίκησης. Πιθανότατα έκρινε πως δεν ήθελε κάποιον από τους δύο για δεύτερους. Πλέον η ΑΕΚ πάει για δύο τερματοφύλακες, αυτός που είναι πιο κοντά είναι ο Μπρινιόλι, ενώ υπάρχουν στα υπόψη ο Στρακόσα και ο Μπάρκας. Θέλει οι δύο γκολκίπερ να είναι δυνάμει βασικοί».

Τέλος, για την υπόθεση του Νόρντιν Άμραμπατ είπε πως «… όσο περνά ο χρόνος μπορούμε να πούμε ότι απομακρύνεται», προσθέτοντας πως «… η εκκρεμότητα του Κάλενς έκλεισε με την Τζιρόνα να παίρνει μικρότερο ποσό. Αυτό δεν αλλάζει ότι θα αποκτηθεί σέντερ μπακ και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πωληθεί ο Μουκουντί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.