Ασαφές είναι ακόμη αν ο Ματίας Αλμέιδα θα επιμείνει στο σχήμα με δύο επιθετικούς ή θα επιστρέψει στην πεπατημένη, στον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Αλμέιδα θέλει αν μπορεί να χωρέσει δύο επιθετικούς μέσα στην ενδεκάδα, αλλά μπορεί στις Σέρρες να δούμε κάτι διαφορετικό. Όπως για παράδειγμα με έναν φορ και από πίσω τον Λαμέλα ή τον Πινέδα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σύνθεση της αποστολής. Αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΚ είναι να επιστρέψει στις νίκες, θα έχει και πολύ κόσμο μαζί της, οπότε είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρει οπωσδήποτε», ανέφερε.

Όσο για τις χθεσινές αποφάσεις του πειθαρχικού οργάνου της λίγκας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση για την απόφαση και ιδίως για την τιμωρία στον Λουτσέσκου για τις προκλήσεις του. Επιβεβαιώθηκαν και όλα όσα είχαν ειπωθεί από την πλευρά της ΑΕΚ για όσα έγιναν από τους φροντιστές. Υπάρχει τώρα η ΔΕΑΒ, υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει τιμωρία έδρας. Ως τώρα η ΔΕΑΒ δεν έχει επιβάλει τιμωρίες σε φυσικά πρόσωπα».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.