Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η θέση του Πινέδα θα κρίνει πολλά για την 11άδα της ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης θεωρεί πως η θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Ορμπελίν Πινέδα θα κρίνει και τις άλλες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε πως η θέση που θα επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα να χρησιμοποιήσει τον Ορμπελίν Πινέδα θα… κρίνει και τις υπόλοιπες επιλογές του μεσοεπιθετικά, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό.

«Υπάρχουν πολλά διλλήματα, με εξαίρεση την άμυνα. Νομίζω πως μέχρι και τον Σιμάνσκι θα είναι ίδια η σύνθεση. Λογικά θα επιστρέψει ο Πινέδα, αλλά δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο ‘8’ ή στο ‘10’. Αυτή η επιλογή θα επηρεάσει και τις άλλες θέσεις. Εκτιμώ πως θα βάλει τον Πινέδα δίπλα στον Σιμάνσκι και θα αφήσει έξω τον Περέιρα. Ο Ελίασον για δεξιά έχει προβάδισμα και αριστερά θα είναι ο Κοϊτά. Πίσω από τον φορ μπορεί να δούμε τον Λαμέλα ή και τον Γκαρσία. Είναι δύσκολο να τον βγάλεις τον Πιερό με τόσα γκολ», τόνισε.

Για τη σημαντική παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στις κερκίδες για τον αυριανό αγώνα είπε: «Θα είναι περισσότερο από το μισό γήπεδο… ΑΕΚ στις Σέρρες. Πάντα όταν πηγαίνει εκεί η ομάδα έχει πολύ κόσμο δίπλα της. Και όποτε παίζει με κόσμο, της δίνει ένα έξτρα κίνητρο και της προκαλεί μια αφύπνιση. Είναι ομάδα έδρας και κόσμου η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x