Θετικό ήταν το ντεμπούτο του ΝτεΜάρκους Κάζινς με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε κάτι παραπάνω από 7 λεπτά συμμετοχής, στη νίκη της ομάδας του επί του Πόρτλαντ (133-116).

Να θυμίσουμε, πως ο 30χρονος σέντερ πριν λίγες ημέρες υπέγραψε 10ημερο συμβόλαιο με την ομάδα του Λ.Α., μετά και την αποχώρησή του από τους Χιούστον Ρόκετς.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί στην ομάδα και μετά το πέρας των δέκα ημερών, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως νιώθει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του.

«Έχω κάνει απίστευτη δουλειά για να βρίσκομαι εδώ. Νιώθω υπέροχα, το σώμα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πιθανόν να βρίσκομαι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας μου.

Σε αυτό το σημείο, προσπαθώ να βγαίνω στο παρκέ και να δείχνω υγιής και ότι είμαι έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Καταλαβαίνω σε τι κατάσταση βρίσκομαι, για αυτό και θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο οποιαδήποτε ευκαιρία μου δοθεί».


Διαβάστε ακόμα:

Εκτός για δέκα μέρες ο Χάρντεν
Έγραψαν ιστορία οι Ατλάντα Χοκς: 11/11 τρίποντα σε μια περίοδο! (pic)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube