Σε πολύ θετικό κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη νέα σεζόν της Volleyleague, με τη διοίκηση να παραθέτει γεύμα προκειμένου να συσπειρωθεί περισσότερο το σύνολο.

Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοικούντες συγκεντρώθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να πουν καλή αρχή και επίσημα στα νέα μέλη της ομάδας.

Το παρών στο γεύμα έδωσε και ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, ο οποίος αποδεικνύει συχνά το δέσιμο που έχει με την ομάδα, αλλά και την Αλεξανδρούπολη.

Λόγο προς τους παίκτες απηύθυνε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά κυρίως στην δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.



«Ο καθένας μας έχει το δικό του ξεκάθαρο και διακριτό ρόλο εντός του ΔΣ. Θα είμαστε κοντά σας, θα είμαστε συνεπείς απέναντί σας στις υποχρεώσεις μας. Ζητώ και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για την φανέλα που γράφει Εθνικός. Θα είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου, δίπλα σας στις καλές αλλά περισσότερο στις δύσκολες στιγμές» ήταν το μήνυμα του Γεωργιάδη.



Από τη μεριά του, ο Σάκης Μουστακίδης ανέφερε: «Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν, ικανότητες υπάρχουν , όπως επίσης και μεγαλύτερη όρεξη από όλους για δουλειά στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube