Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα φύγει με το Κύπελλο απ’ το φάιναλ-4 που γίνεται στη Σύρο εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στην απειρία της ομάδας του, τονίζοντας όμως πως δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στους στόχους τους, ενώ σχολίασε και την δυσκολία που κρύβει το γήπεδο, στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στο Φοίνικα Σύρου.

«Ευχαριστώ όλους όσοι είναι εδώ και μας φροντίζουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται αυτό το φάιναλ φορ. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο διήμερο και ο κόσμος θα αγκαλιάσει τις προσπάθειες. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που είμαστε εδώ και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς. Θα διαφωνήσω με τον Δήμαρχο για την τύχη. Νομίζω πως ο πιο ικανός θα τα καταφέρει. Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα αλλά τα έχουμε ξεπεράσει», σχολίασε αρχικά, ενώ σχετικά με το γήπεδο είπε:

«Το γήπεδο παίζει το ρόλο του. Βλέπουμε ότι σε γήπεδα όπως της Κηφισιάς, δύσκολα νικά κάποιος. Υπάρχουν φαβορί τα οποία βγαίνουν από κάποια στοιχεία».

Σχετικά με τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είπε: «Δεν έχουμε εμπειρία τελικών ως ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε ομάδα ικανή και ανταγωνιστική. Μπορούμε κι εμείς όπως και οι άλλες ομάδες να ανεβούμε στο ψηλότερο σκαλί. Δεν ξέρω αν θα γίνουν καλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα θα γίνουν σκληρά.

Δεν μας αγχώνει που ο κόσμος θέλει τίτλους. Προσπαθούμε να φέρουμε κοντά τον κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν θέλουμε να αποδείξουμε κάτι σε τρίτους
».

Παβλίσεβιτς: «Θα κάνουμε το καλύτερο»

Στις ιδιαιτερότητες του γηπέδου αναφέρθηκε ο Ράτκο Παβλίσεβιτς, δίνοντας βάση στο σερβίς.

Ο τεχνικός του Φοίνικα Σύρου σχολίασε το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη γενικότερη εικόνα της διοργάνωσης.

«Πιστεύω πως αυτό το φάιναλ φορ θα είναι επιτυχημένο για όλες τις ομάδες. Εύχομαι να δούμε καλούς αγώνες και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Το Κύπελλο είναι μία δύσκολη διοργάνωση και το μυαλό όλων είναι στο πώς θα νικήσουν.

Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι και θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε. Το σέρβις θα παίξει μεγάλο ρόλο στο συγκεκριμένο γήπεδο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.