Τα «αποκαλυπτήρια» της φετινής ΑΕΚ στον κόσμο της στέφθηκαν με επιτυχία.

Η «Ένωση» έδειξε να μην υστερεί πουθενά με αντίπαλο που έπαιζε μέχρι και λίγο καιρό πριν στο Europa League, είχε ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο και διακριθέντες ξανά τους νεοαποκτηθέντες Ντακόλ, Πλατέλλα -και αυτή τη φορά και τον Πόποβιτς.

Επειδή ωστόσο έδειξε ξανά πόσο χρειάζεται και το… άλλο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Μπρούνο Τσιρίλο (σ.σ. η άμυνα έκανε αρκετά «νερά» και πάλι) ενισχύθηκε η πρόθεση να πάρει κι εκείνος παιχνίδια στα πόδια του.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν -αλλά και για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και όσοι από τους παίκτες έπαιξαν λίγο ή καθόλου απέναντι στους Κύπριους- κλείστηκε φιλικό παιχνίδι τη Δευτέρα με αντίπαλο το Χαϊδάρι.

Ένα παιχνίδι που θα γίνει στις 19:30 στα Σπάτα (με κλειστές πόρτες για φιλάθλους κι εκπροσώπους του Τύπου) και στο οποίο ο Ιταλός αναμένεται ν’ αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ. Αντίθετα, όσοι δεν θα παίξουν σ’ αυτό θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας (09:00), ενώ την ίδια μέρα της επομένης θα γυμναστούν όλοι οι «κιτρινόμαυροι» στα Σπάτα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.