Γ' Εθνική

Θύμισε ΑΕΚ

Στο δυνατότερο φιλικό της προετοιμασίας της κόντρα στην Ομόνοια, η ΑΕΚ θύμισε κάτι από τα παλιά, ικανοποιώντας τόσο τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όσο και τον Τραϊανό Δέλλα.

Η περσινή, καταστροφική χρονιά άφησε… προίκα στην ΑΕΚ την φετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Football League 2. Όποιος είδε όμως τους «κιτρινόμαυρους» στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Ομόνοια τότε θα πείστηκε πως αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για Σούπερ Λίγκα.

Ακόμα πολλοί θα αναρωτήθηκαν πως έτσι όπως αγωνίστηκε η Ένωση και με αυτό το ρόστερ που έχει, πέρυσι δεν θα κινδύνευε σε καμία περίπτωση. Τα πράγματα όμως δεν γυρνούν πίσω και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να περάσει αυτά τα εμπόδια (Football League 2 και Football League).

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του και στάθηκε κυρίως στην διάθεση που είχαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ντ’Ακόλ, Κορδέρο, Πλατέλλας, Πόποβιτς και Ανάκογλου ήταν σαφώς οι καλύτεροι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», με τους υπόλοιπους να ακολουθούν.

Τέλος, στην ΑΕΚ πήραν μια γεύση από το τι θα γίνεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αφού ο κόσμος έδωσε το «παρών» και δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα, δείχνοντας έτσι πως θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, σε όποια κατηγορία και να παίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x