Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να προβάλλει μεγάλη αντίσταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γνωρίζοντας την ήττα 85-68 στον τελικό του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες εκείνες που έκριναν τον αγώνα και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό, όσο και για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση. Αρχίσαμε τέλεια και ελέγξαμε το ματς μέχρι το τέλος. Φυσικά υπήρχαν κάποια κακά διαστήματα, αλλά αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα με λύσεις και έναν σπουδαίο προπονητή, όπως ο Ολυμπιακός.

Παρότι επέστρεψαν, είχαμε τα ηνία του ματς. Πρέπει να σημειώσω πως διαβάσαμε σχεδόν αλάνθαστα τις αλλαγές των αντιπάλων και τις χτυπήσαμε. Γενικά καταλάβαμε πώς να ξεπεράσουμε τις πολλές αλλαγές στον τρόπο άμυνας του Ολυμπιακού. Είναι σαφές πως δεν είμαστε ακόμη απόλυτα έτοιμοι, αλλά τα παιδιά πάλεψαν και είμαι χαρούμενος με τη βελτίωση που παρουσιάσαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube