Ο Ηρακλής Κηφισιάς της Α2 νίκησε με άνεση τον ΟΠΕΡ της Α1 στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ των γυναικών και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη αυτής της φάσης και δείχνοντας πως επιστρέφει δριμύτερος στα μεγάλα «σαλόνια».

Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο ένα εκπληκτικό τετραήμερο, αφού επικράτησε του Αστέρα Αγ. Δημητρίου στο ντέρμπι του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών και είναι στην πρώτη θέση του γκρουπ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ, την ώρα που ο ΟΠΕΡ γνώριζε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα μετά το 1-3 σετ της περασμένης Κυριακής από την Ηλιούπολη για τη 17η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ρεθύμνου αγωνίστηκε χωρίς την Μαρίνα Ζούνιτς, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση της, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από το σερβίς του Ηρακλή και, με εξαίρεση το πρώτο σετ, που μέχρι τον 20ο πόντο ήταν κοντά στο σκορ, η γηπεδούχος ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Σπύρος Χουντουμάδης: «Παίξαμε με ηρεμία και τα τελευταία αποτελέσματα λειτούργησαν θετικά για την ομάδα μου. Παίξαμε απελευθερωμένα και εκμεταλλευτήκαμε τα δικαιώματα που μας έδωσε ο ΟΠΕΡ. Τώρα πια, όλα είναι θέμα κλήρωσης. Φυσικά, ο στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο θέλουμε να απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται τη συμμετοχή μας».

Νίκος Ζιώγας: «Κάναμε μια προσπάθεια, αλλά, δυστυχώς, τα περισσότερα κορίτσια ήταν σε κακή μέρα και το πληρώσαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ετοιμάζεται για τη μεγάλη κατηγορία».


Τα σετ: 25-21, 25-21, 25-20

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης): Χρυσομάλλη, Σπανού, Κορναράκη, Κόνιαρη, Γκρέκα, Γεωργιάδη, Αγγελοπούλου –λ / Λύρα –λ, Νικολογιάννη, Καστάνου, Γκουντιμένκο

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Τσέιμπερς, Ξαγοραράκη, Παρασκάκη, Σαπαρέφσκα, Τσελάνη, Παπουτσή –λ / Χατζάκη Ρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube