Focus στην υπόθεση του Πέδρο Ενρίκε έχουν κάνει στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Το κενό στην κορυφή της επίθεσης καλύφθηκε πρόσφατα με την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Αμρ Ουάρντα είναι ουσιαστικά παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά» και θα βοηθήσει μεσοεπιθετικά και το θέμα που «καίει» πλέον είναι ο αντι-Ροντρίγκες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς εξέφρασε την αισιοδοξία, μετά το τέλος της αναμέτρησης (3-0) με το Λεβαδειακό, ότι σύντομα θα υπάρξουν νεότερα με κάποιον παίκτη και προφανώς είχε το μυαλό του στον Βραζιλιάνο εξτρέμ, που είναι εδώ και ημέρες η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει την απάντησή της η Ρεν, που φαίνεται ότι έχει τρενάρει κάπως την υπόθεση ώστε να διαχειριστεί το θέμα ήξεις-αφήξεις του δικού της ρόστερ, αλλά δύσκολα θα τραβήξει κι άλλο η υπόθεση.

Επίσης, εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και η αποστολή της γαλλικής ομάδας για το ματς (21/01, 21:00) με την Γκινγκάμπ και αν δεν είναι εντός, ο Ενρίκε, θα πρόκειται για ένα μήνυμα για το μέλλον του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.