Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Κηφισιά - Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου με την αναμέτρηση Κηφισιά – Παμβοχαϊκός που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 20:00 από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στην «PAOK Sports Arena», όπου θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. O αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου
20:00 Κηφισιά - Παμβοχαϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου
19:00 ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 3

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube