Την ανάγκη να θυσιάσει το καλό ποδόσφαιρο στο βωμό του αποτελέσματος τόνισε με δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου ανέφερε ότι τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών δεν είναι ενδεικτικά της ποιότητας της ομάδας του και ότι αυτή η νίκη τους δίνει το δικαίωμα να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας διότι προερχόμασταν από τέσσερις ήττες. Είχα τονίσει ότι λογικά η διακοπή του πρωταθλήματος θα ήταν ευεργετική για μας όπως και αποδείχτηκε. Θέλαμε μόνο τους τρεις βαθμούς, δεν υπήρχε κάτι λιγότερο για μας. Γι’ αυτό μπήκαμε επιθετικά. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες και από την ομάδα της Βέροιας, κάποιες κλασικές ευκαιρίες.

Έχω την εντύπωση ότι πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πάρα πολύ νωρίς στο β΄ ημίχρονο και από εκεί και πέρα λόγω άγχους και αυτοσυντήρησης κλείσαμε χώρους, διαχειριστήκαμε διαφορετικά το παιχνίδι και αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να πάμε στον βωμό του αποτελέσματος. Όπως και έγινε, για να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς εν' όψει της συνέχειας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Όταν λέω δύσκολος, δεν εννοώ ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός αλλά ήταν βαρύς. Ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Η εικόνα μας δεν ήταν κακή για να έχουμε αυτές τις ήττες και αυτή τη βαθμολογική θέση μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια και στην Βέροια που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και σίγουρα αυτό μας βοήθησε σήμερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube