Σαν να μην έλειψε μια ημέρα από την Κέρκυρα νιώθει ο Μιχάλης Γρηγορίου όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι στόχος του είναι: «να βάλουμε τις βάσεις για να υπάρχει κάτι μόνιμο και καλό στο νησί».

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, η επιστροφή μου στο νησί, γιατί πολύ απλά, είναι σα να μην έχω λείψει ούτε μια μέρα. Και βέβαια, είναι ευτυχές γεγονός για εμένα, το να συναντώ τα πρόσωπα με τα οποία συνδέθηκα επαγγελματικά και όχι μόνο. Κάτι που κάνει το έργο μου σαφώς πιο εύκολο. Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, με την άδικη απόφαση του καλοκαιριού, θέλω να δώσω συγχαρητήρια αρχικά στη διοίκηση, που βρήκε το σθένος και την ψυχολογία να συνεχίσει μετά από αυτόν τον άδικο υποβιβασμό και να επαναφέρει την ομάδα στα σαλόνια, φυσικά, στους ποδοσφαιριστές, στο προηγούμενο προπονητικό τιμ, αλλά και στον κόσμο και στους δημοσιογράφους, σε όλους σας, γιατί, επαναλαμβάνω, αυτό που έγινε ήταν τόσο άδικο, που ήθελε μεγάλο σθένος για να τα επιστρέψει η ομάδα.

Επανερχόμαστε λοιπόν σε αυτό που αφήσαμε και ευελπιστώ πως με σκληρή δουλειά, όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, κάνοντας μια χρονιά, όπως αυτή πριν δύο χρόνια, ώστε, παράλληλα, να βάλουμε τις βάσεις για να υπάρχει κάτι μόνιμο και καλό στο νησί.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν ώστε να αναλάβω αυτό το πόστο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σαν να έρχομαι στην ομάδα για πρώτη φορά
», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube