Να συνεχίσει τη δουλειά που άφησε στη μέση το περασμένο καλοκαίρι, αποχωρώντας από την Κέρκυρα, θέλει ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος επέστρεψε στους «Φαίακες». Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στα όνειρα που κάνει για τους νησιώτες, τονίζοντας ότι δεν θέλει η ομάδα του να αποτελέσει… ασανσέρ και να στεριώσει στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά μίλησε στον Γιώργο Χελάκη για:

-τους στόχους που έχει για την Κέρκυρα: «Μετά τον άδικο υποβιβασμό που υπέστη πέρυσι η ομάδα εξωαγωνιστικά στόχος είναι να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για τη Σούπερ Λίγκα. Υπήρξε μια παρένθεση πέρυσι το καλοκαίρι, είχαμε δημιουργήσει πολύ καλές βάσεις αυτά τα χρόνια. Αυτό θέλουμε και τώρα, να βάλουμε καλές βάσεις και να μην γίνει η Κέρκυρα ομάδα… ανσασέρ».

-την πρώτη αγωνιστική του Euro: «Παρουσιάζονται σφιγμένες οι ομάδες, αλλά σκοπιμότητες δεν έχω δει. Οι ομάδες προσπαθούν να σκοράρουν. Αναμένουμε βέβαια καλύτερα παιχνίδια, αλλά η πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλους. Η αλήθεια είναι ότι η Ιταλία, αν και δεν την περιμέναμε, φανέρωσε πολύ καλά δείγματα. Και η Γερμανία είχε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτές τις δύο ομάδες θα ξεχώριζα με την εικόνα που έχουμε. Η Πορτογαλία, έχοντας τον Σάντος στο τιμόνι της έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Προηγήθηκε και δέχθηκε γκολ και δεν είναι συνηθισμένη σε κάτι ανάλογο η Πορτογαλία. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

-το γεγονός ότι έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας η Ιταλία: «Βάσει υποδομής δεν υπάρχει καμία διαφορά. Για την ψυχολογία το άλφα και το ωμέγα σε μια ομάδα είναι ο προπονητής. Το κλειδί για αυτό που είδαμε από την Ιταλία είναι ο Αντόνιο Κόντε. Επιστημονικά αυτό δεν στέκει, το ότι δεν μπορούν οι παίκτες άνω των 30 ετών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube