Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξέσπασε στην ΑΕΚ Betsson μετά τις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, τη διέλυσε με σκορ 94-74 και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πόλη για το ματς με τη Φενέρ (25/10).

Ένας από τους κορυφαίους της αναμέτρησης για το «τριφύλλι» ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις, που μέτρησε 17 πόντους με 3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 5/5 βολές, παίρνοντας «μπρος» στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά την αναμέτρηση, ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στον Αλέξανδρο Τσιριγώτη και το sport-fm.gr για την εμφάνιση κόντρα στην Ένωση, τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα αλλά και τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μετά από πολύ καιρό, ο Παναθηναϊκός έκανε δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και υπήρξε ένας προβληματισμός. Βγάλατε σήμερα την αντίδραση που ψάχνατε;

«Ο κόσμος συνηθίζει τις καλές στιγμές πολύ γρήγορα. Δεν είναι μυστικό, όλοι μπορούμε να περάσουμε ένα δύσκολο διάστημα. Οι καλές ομάδες, οι καλοί παίκτες, όλοι μπορεί να βιώσουν μία δύσκολη περίοδο. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεις απαντήσεις. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, δεν είναι ομάδα Ευρωλίγκας, επομένως πρέπει να δείξουμε την αντίδρασή μας και εκεί».

Ναι μεν η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα Ευρωλίγκας, όμως πέρυσι, στο ΟΑΚΑ, σας είχε δυσκολέψει πολύ. Είναι ένα ματς που θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά αν δεν είχατε τόσο καλή εικόνα.

«Όλα τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν δύσκολα, πέρυσι δυσκολευτήκαμε εδώ αλλά νικήσαμε στην έδρα της ΑΕΚ με μεγάλη διαφορά. Τα πάντα εξαρτώνται από τον εαυτό που εμφανίζουμε στο παιχνίδι, την ενέργειά μας. Σήμερα η ενέργεια ήταν εκεί και παίξαμε ένα καλό ματς».

Θεωρείς ότι αυτή η ενέργεια έλειψε από την ομάδα στις δύο ήττες από την Παρί και τη Ρεάλ; Ακούστηκαν πολλά για έλλειψη της σκληράδας που απαιτείται σε τέτοια παιχνίδια.

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο, ο κόσμος πολλές φορές έχει δίκιο. Όμως η αλήθεια είναι ότι έχουμε διαφορετικό rotation και διαφορετική δυναμική στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Θα χρειαστεί να βρούμε τους εαυτούς μας και τον καλύτερο τρόπο να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε, γιατί έχουμε πολλούς, έτσι ώστε να πιάσουμε το μάξιμουμ των ικανοτήτων μας».

Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς με Φενέρ στην Πόλη και Ολυμπιακό στο Φάληρο. Είναι μία καλή ευκαιρία για εσάς να βγάλετε αντίδραση;

«Κάθε μέρα, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πρέπει να αποδεικνύεις ότι ανήκεις σε αυτό το επίπεδο και ότι είσαι πρωταθλητής. Κάθε εβδομάδα είναι ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα επομένως ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μιλουτίνοφ στην 5άδα ξένων με τα περισσότερα ματς πρωταθλήματος σε μία ομάδα!

Μπράουν: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ακόμα προσαρμόζομαι - Να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη μας»

Το σόου του Μπράουν και ο θεαματικός Λεσόρ: Οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Betsson

Σάκοτα: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μας… εντυπωσιάστηκαν και ξέχασαν να βάζουν λέι απ ή βολές»

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε»

Ξέσπασε στην ΑΕΚ Betsson ο Παναθηναϊκός και πάει φορτσάτος στην Πόλη!

Ζέρβας: «Με Μιλουτίνοφ και Φαλ ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο - Ο Φουρνιέ δεν έχει κάτι σοβαρό»

«Είσαι αδερφός μου»: Τσακώθηκαν στο παρκέ Λαρεντζάκης-Ράιτ και τα βρήκαν με... selfie

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε πλήρως»

Μιλουτίνοβ: «Είμαι μακριά από το 100%, δουλειά μου να βρω ρυθμό»