Ως την καλύτερη επιλογή χαρακτήρισε ο Μίλαν Γκούροβιτς την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Ο άλλοτε άσος των «ερυθρόλευκων», αλλά και των Περιστερίου και ΑΕΚ, δήλωσε πως ο έμπειρος προπονητής μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ στο τέλος τόνισε πως οι Τζέιμς Γκιστ και Ντέρικ Μπράουν είναι απογοητευτικοί.

«Πιστεύω ότι η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα έκανε την καλύτερη επιλογή με τον Ντράγκαν Σάκοτα. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και επιτυχημένος, κυρίως με την ΑΕΚ. Επίσης, έχει προπονήσει και τον Ολυμπιακό, ενώ γενικά είναι γνωστός στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Ο Ντράγκαν είναι ήρεμος και μπορεί να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες. Του αρέσουν οι λεπτομέρειες και έχει τη δική του μπασκετική φιλοσοφία. Πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα παίζει καλύτερα όσο κυλάει η σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Γκούροβιτς στο «Maxbetsport» και πρόσθεσε:

«Περίμενα περισσότερα από τους ξένους παίκτες. Νομίζω ότι ο Γκιστ είναι απογοητευτικός. Δεν παίζει ανάλογα με τον τρόπο που του είπαν. Στον Παναθηναϊκό έδινε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα, αλλά εδώ δεν το κάνει. Έχει διαφορετικό ρόλο απ’ ότι στην προηγούμενη ομάδα του. Ο Ντέρικ Μπράουν είναι καταστροφή. Δεν υπάρχει στο γήπεδο, είναι μόνο… σωματικά. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι καλός και μπορεί να γίνει καλύτερος στη συνέχεια. Τον Τζένκινς δεν τον αναγνωρίζω. Δεν ήταν ο παίκτης που μάθαμε, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube