«Ο τελικός ήταν χθες. Σήμερα ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει το ματς. Από τη μέση και μετά σε κάθε σε έπαιρνε τους πόντους που ήθελε και το πήρε», τόνισε ο Μάριος Γκιούρδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το τέλος και συνέχισε αναλύοντας τη χθεσινή ανατροπή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αν και φτάνει κοντά βλέπουμε να μην έχει τη δύναμη ή την πίστη ότι θα τα καταφέρει ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Και τότε δεν παίρνεις και το αποτέλεσμα που θες».

Τέλος, σχολίασε σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα επηρεάσει ψυχολογικά τις αναμετρήσεις που θα έχουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος:

«Θα επηρεάσει τις συναντήσεις στα πλέι-οφ. Ο ΠΑΟΚ θα αντισταθεί αλλά στην πρώτη πίεση δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει και να τα βγάλει πέρα. Έχουν στοιχεία οι ομάδες που υπερτερούν. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο επιρρεπής στα λάθη. Χάνει εύκολους πόντους. Ο Ολυμπιακός είναι πιο δεμένος πιο έτοιμος και έχει και καλύτερη ψυχολογία. Ο ΠΑΟ Κ στηρίζεται στα άτομα αλλά όχι στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube