Τον λόγο που ο Ιβάν Πέρισιτς έμεινε εκτός αποστολής της Χάιντουκ για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (1-1) εξήγησε ο Τζενάρο Γκατούζο.

«Πριν 20 μέρες μιλήσαμε, ήρθε στο γραφείο μου και μου είπε πως θέλει να φύγει. Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει, πρέπει να σεβαστείς την υπόλοιπη ομάδα. Στα αποδυτήρια υπάρχουν κανόνες που όλοι πρέπει να τηρούν. Του έδωσα τη δυνατότητα να παίξει, 20 λεπτά, 35 λεπτά… Αν όμως ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα αποδυτήρια και σε όλους τους παίκτες. Είναι ακόμη εδώ πάντως, αύριο είναι μια νέα μέρα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, που είδε την ομάδα του να προηγείται στο 81’ αλλά να ισοφαρίζεται με πέναλτι στο 99’.

Όσο για τον Ιβάν Ράκιτιτς, που έπαιξε σε όλο το ματς, ο προπονητής της πιθανής αντιπάλου της ΑΕΚ στα playoffs του Conference League σημείωσε: «Ο Ιβάν δεν έχει παίξει εδώ και πολύ καιρό, ακόμη βρίσκει τη φόρμα του και όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί μαζί του και να μην τον βάζουμε να παίζει τόσα πολλά παιχνίδια τόσο νωρίς. Θα βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πόσο έτοιμος είναι και πόσο θα αγωνίζεται», ανέφερε ο Γκατούζο.

Την Πέμπτη στις 22:00 η Χάιντουκ υποδέχεται τη Ρουζομπερόκ στη ρεβάνς του 0-0 της Σλοβακίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.