Η υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν και την ένταξής του στην Εθνική Ισπανίας ως νατουραλιζέ προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ο εν ζωή θρύλος του ισπανικού μπάσκετ κλήθηκε να σχολιάσει την προσθήκη του γκαρντ της Ούνικς Καζάν.

Συγκεκριμένα, ο Πάου Γκασόλ ξεκαθάρισε με τις απουσίες που βαραίνουν την Ισπανία, ο Μπράουν κρίνεται επιτακτικός ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

«Άκουσα τη σχετική πληροφορία σχετικά με τον Μπράουν. Ενημερώθηκα επίσης για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σερζ Ιμπάκα. Αν χρησιμοποιήσουν τον Μπράουν ή όποιον άλλον παίκτη νατουραλιζέ, θα γίνει με στόχο να ενισχυθεί η εθνική. Είναι δουλειά του προπονητή και της ομοσπονδίας. Άπαντες θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες στη θέση του πόιντ γκαρντ, φαίνεται πως η ενίσχυση σε αυτή τη θέση είναι απαραίτητη»

Τέλος, επισήμανε την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του Μπράουν και την ανάγκη της Εθνικής Ισπανίας να παρουσιαστεί όσο τον δυνατόν πιο δυνατή στη διοργάνωση.

«Ο Μπράουν είναι καλός παίκτης. Η δουλειά του staff είναι να τον κάνουν να νιώσει άνετα στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες που έχουν περισσότερο ατομικό ταλέντο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube