Η ΑΕΚ δεν έχει πλέον το παραμικρό περιθώριο για λάθος, όπως ανέφερε ο φόργουορντ της Ένωσης, Χάρης Γιαννόπουλος, στη media day της ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι πως η ήττα από την Αντβέρπ ήταν μια κακή μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος:
- Για το παιχνίδι με την Μπαντίρμα: «Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας γιατί έφυγε ένας σημαντικός παίκτης, ο πολυτιμότερος παίκτης μας μέχρι στιγμής. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να είμαστε λίγο καλύτεροι για να κρύψουμε το κενό του Χάουαρντ. Πλέον δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, από τη στιγμή που κάναμε την ήττα στο Βέλγιο πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο».

- Για την ήττα και την εικόνα κόντρα στην Αντβέρπ: «Και ψυχολογικά και σωματικά δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε. Δεν είναι δικαιολογία. Είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μας αρέσει η πίεση. Μας αρέσουν τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Ήταν ένα λάθος που είχαμε να το κάνουμε δύο μήνες. Δεν νομίζω ότι μείναμε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού ή ότι έπαιξε ρόλο η κούραση. Ήταν απλά μια κακή μέρα. Δύο μήνες ήμασταν αλάνθαστοι και έτυχε τώρα να γίνουν έτσι τα πράγματα που χάσαμε από μια πολύ χειρότερη ομάδα από εμάς. Μερικές φορές δεν μπορείς να το ελέγξεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.