Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο φετινό Champions League, εκτός έδρας κόντρα στη Μονακό (19/9, 22:00), με τον προπονητή της, Χάνσι Φλικ, να δηλώνει πολύ αισιόδοξος ενόψει της φετινής σεζόν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει δει την ομάδα του να ξεκινάει με 5/5 στη La Liga,τονίζοντας ότι οι «μπλαουγκράνα» βγάζουν τη σκληρή δουλειά τους στο χορτάρι, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι το σύνολό του έχει τη δυνατότητα να φτάσει ακόμα μέχρι και την κατάκτηση του Champions League!

«Μπορούμε να καταστήσουμε το Champions League. Όταν είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα, θέλεις να κατακτάς τίτλους και το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στους καλύτερους», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μονακό, λέγοντας:

«Όταν ξεκινάς σε μία διοργάνωση όπως αυτή, πρέπει να είσαι όσο το δυνατό περισσότερο συγκεντρωμένος. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε δείξει στα πρώτα πέντε παιχνίδια μας και πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο που παρουσιάσαμε στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας. Η Μονακό είναι μιας εξαιρετική ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube