• Δεν είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού που ο κόσμος του παραπονιέται ότι η αγαπημένη του ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ισα ίσα.
• Το 2012-13 μάλιστα είχε απολυθεί Γενάρη μήνα ο Ζαρντίμ, παρότι είχε την ομάδα στο +10 στο πρωτάθλημα, μέσα στο Κύπελλο και είχε 9 βαθμούς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός τέλειωσε τη σεζόν με νταμπλ…
• Όπως το 2014-15 είχε απολυθεί Γενάρη μήνα ο Μίτσελ, με την ομάδα πίσω από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, παρότι στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε θριάμβους με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Ο Ολυμπιακός τέλειωσε τη σεζόν με νταμπλ.
• Το 2007-08 ο Λεμονής έχασε τη δουλειά του αρχές Μάρτη σε μία σεζόν που η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε σκίσει, με 11 πόντους στον όμιλο, αλλά στο πρωτάθλημα έκανε φτωχές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός τέλειωσε τη σεζόν με νταμπλ…
• Το 2004-05 ο Κόκκαλης αποφάσισε να κρατήσει τον Μπάγεβιτς ως το τέλος σε μία σεζόν γεμάτη γκέλες στο πρωτάθλημα, μετά από 10 πόντους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός τέλειωσε τη σεζόν με νταμπλ…
• Μνημόνευσα τέσσερις χαρακτηριστικές περιπτώσεις σεζόν στις οποίες ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό πρωτάθλημα από πλευράς εμφανίσεων και ο κόσμος του παραπονιόταν και εκδήλωνε τη δυσφορία του.
• Και τις τέσσερις ο Ολυμπιακός έκλεισε τις σεζόν όχι μόνο παίρνοντας το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Και επιπλέον όταν δεν άλλαξε προπονητή ως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Φλεβάρη, στάθηκε κι εκεί με αξιοπρέπεια (δύο νίκες επί της Σοσό το 2005, 0-0 με την Τσέλσι στο πρώτο ματς το 2008), σε αντίθεση με ό,τι συνέβη τις φορές που άλλαξε προπονητή πριν από τα ευρωπαϊκά ματς (ήττες από Λεβάντε 0-3 και 0-1 και 0-2 και 2-2 με Ντνίπρο)…
• Νομίζω ότι στη φετινή δύσκολη χρονιά του Ολυμπιακού, μπορεί να είναι οδηγός ακριβώς εκείνες οι σεζόν. Γιατί αποδείχθηκε πως όταν ο Ολυμπιακός συσπειρωθεί και κάνουν όλοι πέρα τα προσωπικά τους συμφέροντα και μικροεγωϊσμούς κι όταν ο κόσμος είναι δίπλα κι όχι απέναντι, τότε ακόμη και όταν η ομάδα για τον χι η, ψι λόγο δεν παίζει καλή μπάλα, μπορεί να πετύχει τους στόχους της.