Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 στου Ρέντη την ουγγρική Λιναμάρ για τους «32» του CEV Cup και, μετά την ήττα του με 3-1 σετ πριν από δύο εβδομάδες, καλείται να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» στο «χρυσό» σετ.

Το κακό για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις Λαζάρεβιτς, Τσβετάνοβα, Εμμανουηλίδου, οι οποίες έχασαν και το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Ηλιούπολη, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Κατερίνα Γιώτα, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί ελλείψει άλλης κεντρικής.

Η φετινή ευρωπαϊκή «περιπέτεια» του Πανναξιακού ξεκινά από την Τραπεζούντα, όπου θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την τοπική ομάδα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Challenge Cup. Η ομάδα της Νάξου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αν και όπως παραδέχτηκε ο Ζόραν Κόβαζιτς, έχει πολύ δύσκολο έργο.

«Πρόκειται για μια ομάδα υψηλού επιπέδου με αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης. Έχει στο ρόστερ της αθλήτριες της εθνικής Τουρκίας, αλλά και δύο συμπατριώτισσές μου, τη Μαλαγκούρσκι και την Μπλαγκόγεβιτς, που αγωνίζονται στην εθνική Σερβίας. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Πανναξιακό, σίγουρα τα δικά μας κορίτσια θα κερδίσουν πολλά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος», τόνισε ο τεχνικός των Κυκλαδίτισσων.

Στο Μινσκ βρίσκεται από τη Δευτέρα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 17:00 την τοπική Μινχάνσκα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προκριματικά του Challenge Cup.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του, αλλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με ιώσεις. «Η συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό ματς είναι μια γιορτή για κάθε ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και, παρόλο που έχουμε κάποια προβλήματα με ιώσεις, πιστεύω ότι θα μπορέσουν όλα τα κορίτσια να βοηθήσουν στο αυριανό παιχνίδι», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube