Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την εσθονική ομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη στις 20:30 στη ρεβάνς του 3-1 σετ της πρώτης αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας για τους «32» της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και για να αποκλειστούν, χρειάζεται να χάσουν με 3-0 ή 3-1 σετ από τους πρώην Σοβιετικούς.

Σε περίπτωση πρόκρισης στους «16», ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Φάτρα Ζλιν (Τσεχία) - Κραϊόβα (Ρουμανία).

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα τόνισε πως: «Θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο ματς, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι μια νέα ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά και η ομάδα μας δεν διαφέρει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα μας πιέσουν πολύ στο σερβίς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το πρόβλημα στην υποδοχή.

Κατά τη γνώμη μου, ο αγώνας αύριο θα κριθεί στα σερβίς και την υποδοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα και το μόνο που μπορούν να παίξουν, είναι καλύτερα. Για αυτό το λόγο, η ομάδα μας πρέπει να είναι πραγματικά δυνατή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube