«Σίγουρα, έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολους αγώνες, γιατί η Ουγγαρία με τις μονάδες που έχει, είναι θεωρητικά η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Μπορεί να μην έδειξε το καλό της πρόσωπο την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Τουρκία, αλλά αυτό δεν λέει κάτι, γιατί συμμετέχει με την πρώτη της ομάδα, που έχει προκριθεί στο Ευρωπαϊκό και είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος περιμένει να δει ακόμη καλύτερη την ομάδα του.

«Για μας, αυτά τα παιχνίδια είναι μία ακόμη πρόκληση και μια ευκαιρία για να δείξουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει ως ομάδα. Βέβαια, το τι θα μπορέσουμε να κάνουμε, έχει και άμεση σχέση με τον αντίπαλο, αλλά περιμένω να δείξουμε ότι έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή ως ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτό φτάνει για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Αρτακιανού τόνισε πως: «Η Ουγγαρία είναι μια πολύ καλή ομάδα που τη θεωρούσαμε ως το φαβορί του ομίλου κι η αλήθεια είναι πως ήταν μια έκπληξη οι δύο ήττες που έκανε στην Τουρκία. Γενικά, κάθε εβδομάδα υπάρχουν εκπλήξεις και γι’ αυτό τον λόγο δεν θεωρώ ότι είναι καθοριστικά αυτά τα δύο ματς για την πρόκριση στην τετράδα.

Εμείς, παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε καλύτερες και πιστεύω ότι σχεδόν σε όλα τα ματς έχουμε παίξει αρκετά καλά, ενώ ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνουμε και στη Βουδαπέστη».

Στην αποστολή επέστρεψε η Ελένη Κιόση, η οποία θα αντικαταστήσει την Όλγα Στράντζαλη.

Αναλυτικά, η 12άδα της Εθνικής: Χριστοδούλου, Βεργίδου, Κιόση, Βασιλαντωνάκη, Μερτέκη, Χαντάβα, Νομικού, Λαμπρούση, Γιώτα, Καββαδία, Κελεσίδου, Αρτακιανού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube