Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Τομά Ερτέλ.

Μετά το… θρίλερ της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα, ο Γάλλος γκαρντ είναι ελεύθερος και τώρα έχει ενσωματωθεί στην αποστολή των «τρικολόρ» για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε συνέντευξή του, αρκετές ομάδες –μία από αυτές και η Βιλερμπάν- του χτύπησαν την… πόρτα, αλλά εκείνος αναμένεται να αποφασίσει μετά τα «παράθυρα».

«Έχω προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ακόμη από τη Βιλερμπάν. Αλλά, δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα υπογράψω ή όχι σε κάποια ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στις επόμενες ημέρες. Όταν επιλέξω μία ομάδα, θεωρώντας πως είναι η κατάλληλη στιγμή, θα το μάθετε», δήλωσε αρχικά ο Τομά Ερτέλ στο «stultus.news», ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πει κάτι για την περιπετειώδη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα:

«Δεν νομίζω ότι έχει σημασία σήμερα αυτό. Αυτή την στιγμή είμαι με την εθνική Γαλλίας, για την ομάδα της Γαλλίας. Ο κύκλος μου στην Μπαρτσελόνα έκλεισε. Είναι ανώφελο να σκαλίζουμε τι έγινε τώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube