Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της στο World League μετά από μια δεκαετία, αλλά και τα ματς του Europa League.

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τις υποχρεώσεις του με την Γιαντρέμπσκι και ενσωματώθηκε αμέσως στην Εθνική. Μάλιστα, δεν έδειξε να τον επηρεάζει η κούραση, αφού όπως είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε, όμως αυτή είναι η δουλειά μας αν και η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η Εθνικής και τα παιδιά που είχα να τους δω αρκετό καιρό».

Όσον αφορά την παρουσία της Εθνικής στην Παγκόσμια Λίγκα, είπε: «Ξέρουμε τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε… Μετά το περσινό καλοκαίρι υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις ωστόσο όλα τα παιδιά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Το φετινό καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσουμε ώθηση στο ελληνικό βόλεϊ και να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να μιλάει για το βόλεϊ και να μεγαλώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε πέρσι».

Η ομάδα των Σωτήρη Δρίκου και Κώστα Δεληκώστα θα δώσει τα πρώτα φιλικά στις 23 και 24 Μαΐου κόντρα στη Βουλγαρία, σε ματς που θα γίνουν στη Σόφια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube