Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Θέατρο Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου, η ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσίασε τα καινούργια εισιτήρια διαρκείας ενόψει την σεζόν 2013/14. Σύνθημα της ομάδας των δυτικών προαστίων για τη νέα σεζόν «Εδώ, μόνο Ατρόμητος» καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να αναδείξουν τη σημασία της παρουσίας του κόσμου σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Στην εκδήλωση, που είχε επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης των 90χρόνων ζωής της ομάδας την επόμενη σεζόν, έδωσαν παραβρέθηκαν οΒασίλης Καρακατσάνης, μέλος του Δ.Σ., ο Παύλος Κατώνης, εκπρόσωπος Τύπου και ο Σπύρος Μπουλούσης, υπεύθυνος μάρκετινγκ.


«Τα νέα εισιτήρια διαρκείας είναι συλλεκτικά, καθώς ο Ατρόμητος συμπληρώνει 90 χρόνια από την ίδρυσή του. Το μότο της καμπάνιας, 'Εδώ μόνο Ατρόμητος', δείχνει ότι στο Περιστέρι δεν πρέπει να υπάρχει καμία άλλη ομάδα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και το Περιστέρι υπερήφανο, αφού μετά τους 2 τελικούς, ήρθε η 3η συμμετοχή στην Ευρώπη κι ενώ βρεθήκαμε πολύ κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Καρακατσάνη που εν συνεχεία τόνισε:

«Πρέπει να περάσουμε αυτό το μήνυμα σε κάθε γειτονιά και στέκι. Τα παιδιά μας, τα παιδιά σας να γεννιούνται ή να γίνονται Ατρόμητοι. Ο Ατρόμητος να μην είναι η δεύτερη ομάδα για τους Περιστεριώτες. Το κατάμεστο γήπεδο στο τελευταίο ματς μας δίνει ελπίδα και δύναμη και γοητεύει παίκτες, προπονητή και πρόεδρο. Με τη στήριξη των οπαδών και κυρίως του μεγάλου οπαδικού κινήματος των Fentagin, το οποίο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο μαζί με την ομάδα, βάζοντας γκολ στους εχθρούς της διαφορετικότητας. Το ποδόσφαιρο δεν έχει χρώμα, θρησκεία και φυλή...».

Βασίλης Μπέτσης (μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ και αντιδήμαρχος Περιστερίου): «Είναι σημαντικό να μην είναι η δεύτερη επιλογή ο Ατρόμητος. Ενισχύστε την ομάδα με τα διαρκείας και δώστε χαρά στον πρόεδρο να προχωρήσει, όπως αυτός ξέρει να προχωρά».

Βαγγέλης Μπαταγιάννης (αντιπρόεδρος): «Στη μνήμη και του Γιώργου Χατζή χωρίς τον οποίο γίνεται πρώτη φορά παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας, ελπίζω να σπάσουμε κάθε ρεκόρ πώλησης».

Δημήτρης Κελάφας (Δημοτικός Σύμβουλος): «Ο Ατρόμητος πρέπει να μας ενώνει. Κάναμε καταπληκτική χρονιά και από ατυχία δεν περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι χαρούμενος, όχι στεναχωρημένος».

Νίκος Γραψόπουλος (εκπρόσωπος οργανωμένων οπαδών): «Οι φιλοδοξίες μας αλλάζουν. Νιώθουμε τεράστιο δέος για την ομάδα. Μεγαλώνουμε ως σύνδεσμος και ο Σπανός βοήθησε σ' αυτό».

Πέτρος Μουγιάκος (πρώην πρόεδρος του ΓΣΠ): «Είμαστε στο ανώτατο επίπεδο χάρη στον θεόπεμπτο Σπανό, σ' αυτόν τον αδαμάντινο χαρακτήρα που μας πήρε από την ξηρασία, την αφερεγγυότητα, την ανυποληψία και την ανυπαρξία και είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα του. Το Περιστέρι έχει μεγάλη δύναμη και πρέπει να τη βγάλει από μέσα του με μπροστάρηδες τους... οπαδοκομάντος Fentagin».

Αντώνης Πατατανές (πρόεδρος ΑΠΣ Ατρόμητου): «Ο Ατρόμητος είναι τρίτη δύναμη στην Ελλάδα. Αγγίξαμε το τέλειο φέτος σε όλα τα επίπεδα απ' την πρώτη ομάδα ως τα παιδικά τμήματα που έφεραν πολλές επιτυχίες και τον πρώτο τίτλο στο ερασιτεχνικό. Του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα. Με κάθε διαρκείας θα υπάρχει υποτροφεία σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο με πολύ μεγάλη έκπτωση».

Από την εκδήλωση, έλειπε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, καθώς εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παράσχο για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube