Βαθμολογικά στον Ατρόμητο μπορεί να μην υπήρχε το παραμικρό ενδιαφέρον, αλλά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν αποκαρδιωτική. Γεγονός το οποίο τόνισε σε υψηλούς τόνους ο Ρικάρντο Σα Πίντο στους παίκτες του και φυσικά οι διοικούντες την ομάδα, που δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τη νοοτροπία στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Με τη σεζόν να φτάνει στην ολοκλήρωσή της, από τον Ατρόμητο δεν θέλουν να δώσουν το δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο, ωστόσο με εμφανίσεις και συμπεριφορές όπως του πρώτου 45λέπτου δεν βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Λόγο για την κακή νοοτροπία έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός και δημόσια στη συνέντευξη Τύπου, παρ' όλα αυτά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εικόνες, που πολλές φορές αξίζουν όσο χίλιες λέξεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ο λιγοστός κόσμος που είχε βρεθεί στο γήπεδο εξέφραζε με έντονο τρόπο τα παράπονά του για τα όσα έγινε μάρτυρας, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός δεν είχε σηκωθεί από τη θέση, αδυνατώντας να αποδεχθεί τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Το γεγονός ότι το κυριότερο συναίσθημα ήταν η πίκρα και όχι ο εκνευρισμός, δείχνει ότι ίσως τα πράγματα για την επόμενη μέρα των Περιστεριωτών είναι πολύ σοβαρά και αναμένονται αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά το αγωνιστικό προφίλ που είχαν μέχρι τώρα οι «κυανόλευκοι».

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube