Οι Κορίνθιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Αυστραλού κεντρικού Μπο Γκράχαμ και του Βραζιλιάνου ακραίου Ενρίκε Μπαταγκίμ, αμφότερους για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

Για τον Μπαταγκίμ: «Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Henrique Parreira Batagim.

Γεννημένος στην Ανάπολις Γκόιας το 1993 και με ύψος 1.97 στα πρώτα σχολικά του χρόνια ασχολήθηκε με το άθλημα του μπάσκετ, αλλά ένας καθηγητής του τον παρότρυνε να δοκιμάσει στο άθλημα του βόλεϊ.

Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Βραζιλίας, με τελευταίο του σταθμό πέρυσι την ομάδα της Canoas.

Με πολύ καλή υποδοχή, ο Henrique Parreira Batagim αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και θεωρείται ένας αθλητής που τον χαρακτηρίζει το πάθος, αλλά και η ομαδικότητα.

«Ευχαριστώ για την επιλογή μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Κορίνθιας», ήταν τα πρώτα λόγια του Henrique Parreira Batagim, σημειώνοντας ότι: «Το βόλεϊ είναι ένα συλλογικό άθλημα για αυτό πάντα πρέπει να μπαίνει η ομάδα πιο ψηλά από το "εγώ" κάθε αθλητή και αυτό θέλω και εγώ στη νέα μου ομάδα. Θέλω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε όλοι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν».

Για τον Γκράχαμ: «Την απόκτηση του κεντρικού διεθνούς Αυστραλού Beau Graham ανακοινώνει η ομάδα μας. Ο Βeau Graham είναι 22 χρονών με ύψος 2.02 και ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ηλικία των 14 ετών στην ομάδα του σχολείου που φοιτούσε.

Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Queensland (ακαδημία αθλητισμού) σε ηλικία μόλις 15 ετών. Γρήγορα το ταλέντο του τον έφερε στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της Αυστραλίας, με τον αθλητή να συνδυάζει βόλεϊ και σπουδές, καθώς του δόθηκε και υποτροφία στο Αθλητικό Ινστιτούτο Αθλητισμού.

Στο βιογραφικό του, εκτός των άλλων, έχει προσθέσει και τη συμμετοχή του στα πρωταθλήματα Ρουμανίας και Σουηδίας.

Η απόκτησή του έρχεται σε συνάρτηση με την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας με τον κεντρικό Αμερικανό, Τζέισον Αγκόπιαν, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός γηπέδων τη φετινή σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube