Την επόμενη μέρα κοιτούν ήδη στον Ατρόμητο μετά τη σημερινή απόφαση να αναβληθεί το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, μια εξέλιξη την οποία οι Περιστεριώτες υποστήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των διαβουλεύσεων με τους ιθύνοντες του Λεβαδειακού και του διαιτητή της αναμέτρησης, Ιωάννη Δελφάκη.

Όπως τονίζεται τις τελευταίες ώρες από τον Ατρόμητο, οι καιρικές συνθήκες, αλλά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν κατάλληλες προκειμένου να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, σε πολλά σημεία του γηπέδου είχε μείνει πολύ νερό με αποτέλεσμα να υπάρχουν «παγίδες» για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και επιπλέον την όλη κατάσταση δυσχέραιναν και οι έντονοι άνεμοι που υπήρχαν στη πόλη της Βοιωτίας.

Χαρακτηριστικό είναι όπως λέγεται στις τάξεις της ομάδας, ότι σε πολλές περιπτώσεις έφυγαν από τη θέση οι διαφημιστικές πινακίδες πέριξ του γηπέδου, γεγονός που κατέστησε παρακινδυνευμένη τη σέντρα του ματς, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Για αυτούς τους λόγους η απόφαση του Ιωάννη Δελφάκη χαρακτηρίζεται ως «απόλυτα δικαιολογημένη» και πλέον αναμένεται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube