Αντί επισήμου… φιλικό μεταξύ του Διαγόρα Ρόδου και της ΑΕΚ Β', με τους νησιώτες να επικρατούν 2-0.

Έπειτα από την απόφαση αναβολής της πρεμιέρας της Super League 2, οι δύο ομάδες -οι οποίες θα κοντραρίζονταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής- έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Πολύ καλό πρόσωπο από τους γηπεδούχους, με την «Ένωση» να δείχνει ακόμη ανέτοιμη.

Ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ στο 25' χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Μπαστιάνου, με την μπάλα να κοντράρει και σε παίκτη στο τείχος των φιλοξενούμενων. Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 61' με πλασέ εντός περιοχής.

Η μεγαλύτερη στιγμή του «δικεφάλου» στο ματς δημιουργήθηκε στο 77', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των Γιώργου Γιαννούτσου και Μιχάλη Κοσίδη, ο Γιάννης Γερολέμου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, με τον Γιάννη Μπίντση να βάζει καίριο «στοπ».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ο Γιανίς Αμούρ ένιωσε ενοχλήσεις, με τον Τζούντα Γκαρσία να περνά στη θέση του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σκαφίδας, Τοπάλ, Τάτσης, Γιώργου, Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας, Λαμπίρης, Κουιρουκίδης, Ζούνης, Μπαστιάνος.

Αγωνίστηκαν και οι Μπίντσης, Καρατάσιος, Σινγκ, Παπαδόπουλος, Μπλάνκο, Νογκέιρα, Τσιαντούλας, Σάιμπερτ, Παραστατίδης, Μπούμπας, Σέφκιετ.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Αγγελόπουλος, Σταμούλης (46' Ραντόνια), Κορνέζος, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπάμπης (46' Σαμπανατζοβιτς), Μουστακόπουλος (69' Ρουκουνάκης), Αμούρ (25' Τζ. Γκαρσία), Γερολέμου (81' Γκολφίνος), Γιούσης, Ιατρούδης (46' Κοσίδης).

Διαιτητής: Κυριακίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.