Το παρασκήνιο της ανανέωσης του συμβολαίου του Παναθηναϊκού με τον Άνταμ Τσέριν, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, εκτιμώντας ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα τον ακολουθήσει.

«Είχαμε την ανανέωση του Τσέριν, που άλλαξε μάνατζερ καθώς ο προηγούμενος δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία με τον Ρούνιτς, μόλις άλλαξε ατζέντη, υπήρξε συμφωνία μέσα σε δύο μέρες. Είχαμε υπερδιπλασιασμό στις αποδοχές του Σλοβένου, ο επόμενος που θα ανανεώσει είναι ο Ιωαννίδης. Υπάρχει δεδομένη συμφωνία, θα κληθεί να υπογράψει τις επόμενες ημέρες, να κάνει μια αναπροσαρμογή και να ανακοινωθεί και επίσημα. Το ανοιχτό θέμα είναι του Βαγιαννίδη. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο προτάσεις στον παίκτη, δεν έχει απαντήσει και στην παρούσα φάση δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει μια θετική απάντηση. Θα δούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Αλόνσο δεν έχει φανερώσει σε κάποια προπόνηση των «πράσινων» τις προθέσεις του για την 11άδα, γεγονός που τον κάνει να πιστεύει πως θα κρατήσει κλειστά χαρτιά μέχρι και τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας έδωσε περισσότερες πιθανότητες να δούμε μια τριάδα στον άξονα του Παναθηναϊκού με Αράο, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ και άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Μπάλντοκ αντί του Βαγιαννίδη, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ενώ χαρακτήρισε μια ενδεχόμενη νίκη του «τριφυλλιού» την Κυριακή ως «διπλό ώθησης», βαθμολογικής και ψυχολογικής, καθώς θα του επιτρέψει να πάρει τα πάνω του.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δωρεάν μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού από την περιφέρεια για το ντέρμπι με Ολυμπιακό από την ΠΑΕ!

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε υψηλή ένταση ενόψει Άρη, ατομικό ξανά ο Τόμας, θεραπεία ο Τσιφτσής

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη που είχαμε»

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα, άμεσα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές!

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Πήλιος και ο Λιούμπισιτς για Παναθηναϊκό»

Νοκ-άουτ και ο Πιρόλα μετά τον Ζέλσον στον Ολυμπιακό!

Νικολακόπουλος: «Υπογράφει διετές ο Γιαζίτσι - Τι γίνεται με τον Γιόβετιτς»

Αθανασίου: Κράτησε έναν σημαντικό παίκτη, έστειλε μήνυμα στην αγορά ο Παναθηναϊκός με Τσέριν- Θέλει 7 βαθμούς στα 3 ματς

Ανακοίνωση ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι: «4.500 εισιτήρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί, θα υπάρξει απίστευτη ταλαιπωρία»!

L' Equipe: «Ο Ουνάς αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού - Ήρθε τη νύχτα προσφορά από Κατάρ και πάει εκεί»