Stoiximan Super League

Νέο συμβόλαιο για Τσέριν στον Παναθηναϊκό - «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Αλαφούζο, η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα»!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ευχαρίστησε τους κ.κ. Αλαφούζο και Παπαδημητρίου, κάνοντας λόγο για επιθυμία του, που έγινε πραγματικότητα!

Την επέκταση του της συνεργασίας του με τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα έως τον Ιούνιο του 2028, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός! Ο 25χρονος Σλοβένος μέσος ανανέωσε, δηλαδή, για δύο ακόμη χρόνια, καθώς το τρέχων συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2026.

Ο διεθνής Σλοβένος χαφ, θυμίζουμε, ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2022 και έκτοτε μετρά 87 συμμετοχές με τη φανέλα του σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός δούλευε το τελευταίο διάστημα τη συγκεκριμένη υπόθεση και είχε καταθέσει εδώ και μέρες την πρότασή του για νέο συμβόλαιο στον Τσέριν, με γενναία αύξηση, φυσικά, στις απολαβές του.

Στην ανακοίνωση, εξάλλου, της επέκτασης του συμβολαίου του παίκτη, υπάρχει και δήλωσή του, με τον Τσέριν να ευχαριστεί ιδιαίτερα τους κ.κ. Αλαφούζο και Παπαδημητρίου, κάνοντας λόγο για επιθυμία του, που έγινε πραγματικότητα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η δήλωση του Τσέριν:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.


Τσέριν: Νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό - «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Αλαφούζο»

0

Τσέριν: Νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό - «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Αλαφούζο»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x