Με την λογική ότι δίνει… τελικό πρέπει και θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Τσέλσι, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός πάει σε μια αναμέτρηση που ναι μεν είναι για την Ευρώπη, άρα με μικρότερο άγχος, αλλά θέλει και το αποτέλεσμα. Αν δεν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά θα τρέχει. Δεν λέω ότι θα μπλέξει, αλλά θα έχει μια πίεση, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Οκ, είναι η Τσέλσι το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει αποτέλεσμα. Με αυτό το σκεπτικό θα μπει στο ματς. Θα έχει πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Είναι παιχνίδι γιορτή αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να το χτυπήσει και θα το χτυπήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι ο Σπόραρ δεν θα προλάβει το ματς της Πέμπτης, αφήνοντας ανοιχτό το πως θα παίξει το «τριφύλλι», αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μπροστά του άλλες δύο προπονήσεις για να κατασταλάξει.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την χθεσινή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το θέμα του ΟΑΚΑ, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι αυτή έχει διπλό μήνυμα, κυρίως βέβαια με αποδέκτη την Κυβέρνηση.

Ενώ αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο των «πράσινων» στον Βοτανικό, με αφορμή μια συνέντευξη του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος προτιμάει να είναι επιφυλακτικός.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Μαξ, το βάρος στην τακτική

Αθανασίου: «Έως 3 αλλαγές στην 11άδα με Τσέλσι - Θέλει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, έχουν φύγει πάνω από 50.000 εισιτήρια»

Ο γνώριμος Νόμπρε διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Τσέλσι

Παναθηναϊκός: Το «καύσιμο» Τσέλσι και η πιθανότητα για… ψευτοεννιάρι!

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Χάμαρμπι αποτελείωσε την Τζουργκάρντεν στο ντέρμπι που ξεκίνησε Κυριακή και τελείωσε… Δευτέρα

Από το 8/11 στο... 11/11: Ο Παναθηναϊκός οφείλει να ξέρει πως η Τσέλσι θ’ αλλάξει ολοκληρωτικά στην Αθήνα

Καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών από την περιφέρεια ο Παναθηναϊκός για Τσέλσι!

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ!

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Νιού Σεντς

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το The New Saints-Παναθηναϊκός