Για εκ νέου ενεργοποίηση του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκού, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, έκανε λόγο ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία και όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου θα είναι ξανά στην αποστολή ο Βαγιαννίδης. Δεν θα πω αναμενόμενα, αλλά εν πάσει περιπτώσει ήταν κάτι που φαινόταν τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα πρώτο βήμα και θα δούμε τι θα γίνει με τις διαπραγματεύσεις που θα συνεχιστούν και ποια θα είναι η κατάληξή τους. Να έχουμε υπομονή, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Ας περιμένουμε, λοιπόν. Όλα δείχνουν πάντως ότι θα είναι στην αποστολή», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού άφησε ανοιχτό το αν θα δούμε μια 11άδα με όλους τους «βασικούς» του «τριφυλλιού», κρατώντας επιφυλάξεις για παράδειγμα για τον Πελίστρι, ενώ χαρακτήρισε 50-50 την συμμετοχή του Ντραγκόφσκι ή του Λοντίγκιν.

Παράλληλα ο Δεσύλλας επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει πάρα πολύ τη νίκη, σε μια έδρα όχι φιλόξενη, ενώ επισήμανε ότι απέναντι σε ΟΦΗ και Άρη έχει μόνο να χάσει, αφού το «πρέπει» είναι πολύ μεγάλο.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube