Την γκαρντ του Πρωτέα Βούλας, Βάσω Δασκαλοπούλου φιλοξένησε η εκπομπή "Γυναικείο Μπάσκετ" του Inside Κ.Α.Ρ.Web Radio με τους Θωμά Βασιλάκη και Μάριο Περδικάρη όπου και μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Το παιχνίδι φάνηκε ότι ήταν για πολύ γερά νεύρα και ευτυχώς ήμασταν εμείς οι νικητές στο τέλος. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες και προετοιμασμένες για αυτό το ματς. Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να πάει σε δύο παρατάσεις. Ήταν μια μεγάλη αναμέτρηση με μια σπουδαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς είχαμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και μπήκαμε μέσα τόσο διψασμένες για αυτό το παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο τέλος».

Για το ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στη περιφέρεια:
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος. Θέλεις η ομάδα σου να είναι εύστοχη, αλλά αυτό εξαρτάται και από την ένταση του αγώνα. Η περιφέρεια μας στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν εύστοχη. Παρόλα αυτά βρήκαμε λύσεις από τον πάγκο και από τον προπονητής μας που είναι ο υπεύθυνος για αυτή τη νίκη».

Για το αν η νίκη αυτή τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια:
«Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα υπόλοιπα δυνατά ματς που θα ακολουθήσουν. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η ομάδα ήθελε ένα δυνατό παιχνίδι γιατί έχει δείξει ότι θέλει δυνατούς αντιπάλους για να τρέχει και να παίζει καλό μπάσκετ και αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ένα παιχνίδι ψυχολογίας που το ήθελε όλη η ομάδα».

Για το αν αλλάζει τους στόχους της ομάδας αυτή η νίκη:
«Στόχος παραμένει η τετράδα. Νομίζω κανένας δεν μπορεί να πει ότι είμαστε μια ομάδα που θα πάει να πάρει το πρωτάθλημα, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Η νίκη αυτή δίνει άλλη διάσταση στα επόμενα που θα ακολουθήσουν, αλλά είναι τόσο μεγάλο το πρωτάθλημα που κανένας δεν ξέρει ποιος θα είναι στο τέλος ο πρωταθλητής».

Για το αν κοιτούν το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι μια σκέψη που περνά από το μυαλό όλων στην ομάδα. Εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δεν έχουμε πάει ακόμη σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούμε να πάμε γιατί πριν υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ που πρέπει να το κερδίσουμε και πρέπει να κάνουμε μια εξίσου καλή εμφάνιση. Μετά ακολουθεί το ματς με το Ελληνικό το οποίο πάλι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το αν υπάρχουν διαφορές ή ομοιότητες του ματς της Κυριακής με αυτό του ημιτελικού στον Βόλο:
«Προετοιμαστήκαμε αρκετά για αυτό το παιχνίδι κι αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο ήταν η ψυχολογία, κάτι στο οποίο έδωσε μεγάλη βαρύτητα ο προπονητής μας , ο οποίος μας προετοίμασε να μπούμε με πάθος και θέληση για τη νίκη. Σε αυτό το κομμάτι βοήθησε πάρα πολύ η κερκίδα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν όλοι εκεί και μας στήριξαν. Με το περυσινό παιχνίδι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, απλά εμείς επειδή παίζαμε μέσα στην έδρα μας έπρεπε να προφυλάξουμε το «σπίτι» μας γιατί η Βούλα είναι δεύτερο σπίτι για μας και το άγχος ήταν λίγο περισσότερο σε σχέση με πέρυσι».

Για το αν τις ιντριγκάρει να παίξουν Ευρωπαϊκό ματς:
«Κάθε αθλητής θέλει να παίζει στην Ευρώπη. Βέβαια λόγω των οικονομικών προβλημάτων των ομάδων τα τελευταία χρόνια δεν το έχουμε δει. Στόχος του Πρωτέα είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και νομίζω ότι επειδή αυτή η ομάδα έχει όραμα κάποια στιγμή θα το κάνει. Θα είναι ευλογημένοι όσοι παίξουν σε αυτή την ομάδα γιατί έχει υπέροχο προπονητικό τιμ, έχει ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα κι έχει έναν αξιόλογο Πρόεδρο τον κύριο Χρήστο Βασιλειάδη ο οποίος ανά πάσα στιγμή βρίσκεται δίπλα μας και νομίζω αυτό είναι το πιο υγιές για αυτή την ομάδα».

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

ΒΑΣΩ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ by Insidesports Gr on Mixcloud

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube