Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, γιος του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Ντούσαν, έχει αρχίσει να ξεχωρίζει φέτος με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνοντας αρκετές περισσότερες ευκαιρίες από τον Πάμπλο Λάσο. Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Μπέτις μάλιστα είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 14'09'' συμμετοχής.

Ο Ντούσαν μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για τον 18χρονο και το μέλλον του:

«Ο Τρίσταν είναι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο. Ένιωσα ευγνώμων όταν είχα την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Προφανώς, είμαι χαρούμενος για τον Τρίσταν. Σε αυτή την ομάδα, πρέπει να έχεις νοοτροπία νικητή για να επιβιώσεις. Παράλληλα, μαθαίνεις πράγματα από σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιουλ, ο Ρέγιες και ο Ταβάρες, είσαι μαζί τους όλες τις μέρες. Είναι σχολείο για τον Τρίσταν, σίγουρα. Έπαιξα κόντρα στον Φελίπε και τον μεγαλύτερο αδελφό του, Αλφόνσο. Τώρα ο γιος μου είναι συμπαίκτης του. Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, έχει τις ευκαιρίες του να δείξει το ταλέντο του», είπε για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για το σε ποιά εθνική ομάδα έχει επιλέξει να αγωνιστεί ο 18χρονος είπε: «Ο Τρίσταν γεννήθηκε στη Σιένα, έχει σερβικό διαβατήριο και έχει επιλέξει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σερβίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube