Πολύ δύσκολη ως αδύνατη έχει γίνει, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Τόκο Σενγκέλια.

Σύμφωνα με την έγκυρη τοπική εφημερίδα Corriere di Bologna, η Βίρτους αξιώνει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ. Οι «πράσινοι», φυσικά, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν τέτοιο ποσό στην δευτεραθλήτρια Ιταλίας και όπως όλα δείχνουν ο 32χρονος άσος θα μείνει στην Μπολόνια και δεν θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Σενγκέλια είχε… ξετρελαθεί με την προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και είχε αναλάβει ο ίδιος προσωπικά μαζί με τον ατζέντη του, χωρίς εμπλοκή των «πράσινων», τις συζητήσεις με την Βίρτους Μπολόνια για την αποδέσμευσή του. Παρότι αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως η ιταλική ομάδα θα τον άφηνε ελεύθερο για να απαλλαγεί από το μεγάλο του συμβόλαιο λόγω των περικοπών που κάνει αυτό το καλοκαίρι, τελικά φαίνεται πως η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια άλλαξε στρατηγική και προφανώς θέλει να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δώσει τέτοια ποσά για τον Σενγκέλια και ήδη εξετάζει άλλες περιπτώσεις για τη θέση «4», που θα τις προχωρήσει αν καλύπτουν τα θέλω του Εργκίν Αταμάν. Αν αλλάξουν τα δεδομένα για τον Γεωργιανό και ως τότε δεν έχει βρεθεί παίκτης, ίσως απασχολήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube