Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρέι Βατούτιν για τον Δημήτρη Ιτούδη, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Δύο τίτλοι Ευρωλίγκας σε πέντε χρόνια μιλούν από μόνοι τους και αυτό το θέμα το έχουν λύσει ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του. Και δεν είναι μόνο η επιτυχίες στο αθλητικό κομμάτι. Έχουμε δει πόσο έχει επενδύσει ο Δημήτρης Ιτούδης στην αγάπη, τη μεγάλη ευθύνη και το μεγάλο σεβασμό στην ΤΣΣΚΑ και τον αντίκτυπο που έχουν τα αποτελέσματα στην ομάδα. Επίσης, από τη δουλειά του προπονητικού σταφ έχει δημιουργηθεί μία οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα, ενώ έρχονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι στις κερκίδες. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε περισσότερες νίκες μαζί», δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΤΣΣΚΑ και τον Αντρέι Βατούτιν για το νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους παίκτες για τα αποτελέσματα που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Προφανώς, από τη δική μου πλευρά το θέμα αφορά στην ομαδική δουλειά των προπονητών, του σταφ και όλων όσων εργάζονται στην ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε για μία ακόμη μακροχρόνια συνεργασία, με ανταλλαγή ιδεών και ελπίζουμε η ομάδα να παίζει ωραίο μπάσκετ. Επίσης, ευχαριστώ και τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη τους προς την ομάδα και σας θέλουμε ακόμη περισσότερους. Το κλαμπ κάνει εξαιρετική δουλειά και παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η ομάδα θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να σας κάνει υπερήφανους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube