Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση και της VTB League, ο Αντρέι Βατούτιν προανήγγειλε ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι.

«Είναι κρίμα γιατί αυτή η ομάδα δεν θα συνεχίσει στην τωρινή της μορφή. Δεν θα δούμε πολλούς από τους παίκτες μας την επόμενη σεζόν, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ήδη ο Χίγκινς αποχαιρέτησε την ομάδα. Δεν είμαι εγώ αυτός που κάνω τις αλλαγές, αλλά η ίδια η ζωή. Θα κάνουμε όμως και πάλι ανταγωνιστική την ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και τύχη, αλλά η αγορά έχει αρκετές ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι θετικό πως έχουμε ήδη τον προπονητή, μετά την ανανέωση συμβολαίου με τον κόουτς Ιτούδη, οπότε οι παίκτες θα ξέρουν με ποιον θα συνεργαστούν», πρόσθεσε.

Όσο για το πρωτάθλημα της VTB League που ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν, είπε: «Το αξίζαμε και δεν είναι ποτέ τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Μπορεί κάποιοι να ενοχλούνται που κατακτούμε σερί σεζόν τον τίτλο, αλλά δεν είναι δικό μας πρόβλημα αν δεν μπορούν να μας κερδίσουν. Η σεζόν ήταν εξαιρετική και πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ αυτή ήταν η πιο δυνατή των τελευταίων ετών σε επίπεδο ποιότητας, πληρότητας, χαρακτήρα και σχέσεων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube