Μόνο με… θαύμα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ ο Μάικ Τζέιμς, όπως παραδέχθηκε ο Αντρέι Βατούτιν.

Σε δήλωσή του στον Τύπο της Ρωσίας, ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» τάχθηκε υπέρ της απόφασης του Δημήτρη Ιτούδη να «κόψει» τον Αμερικανό γκαρντ, λέγοντας πως η κίνηση αυτή έγινε καθαρά για το συμφέρον του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντρέι Βατούτιν στο Metaratings.ru:

«Δυστυχώς, η προοπτική να εργαστούμε μαζί με τον Μάικ Τζέιμς, αυτή την στιγμή, δεν είναι ορατή. Στην πρώτη σεζόν του Μάικ στην ΤΣΣΚΑ δεν είχαμε δυσκολίες, γι’ αυτό υπογράψαμε νέο τριετές συμβόλαιο.

Φέτος, η ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό, ώστε η συνεργασία να είναι επιτυχημένη και να φέρει αποτελέσματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δεν μπορούσαν να λυθούν με μία απροσδόκητη διαδικασία, οπότε αποφασίσαμε να δράσουμε βάσει κανονισμών, αλλά αποτύχαμε να φέρουμε σταθερότητα στην ομάδα.

Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος και με γνώσεις προπονητής, ο οποίος έχει τη δική του φιλοσοφία στο πως να χτίσει μία ομάδα και είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Η απόφαση του προπονητικού σταφ με την απομάκρυνση του Τζέιμς είναι για το συμφέρον της ομάδας και πιστεύουμε ότι θα δουλέψει.

Ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει να κακολογούμε τον Μάικ, καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει κερδίσει πολλά ματς μόνος του και έχει ενθουσιάσει το κοινό με τις εντυπωσιακές κινήσεις του. Αλλά, πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε μία άλυτη σύγκρουση. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να τη διευθετήσουμε, κάτι που είναι λυπηρό. Είναι προτιμότερο να το παραδεχτούμε και να ζήσουμε με την ελπίδα, περιμένοντας ένα θαύμα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube